otrdiena, 2014. gada 11. marts

Latvijas Lāča ceļojums

Vispasaules Drošāka interneta dienā, 11. februārī, Net-Safe Latvia Drošāka interneta centrs aicināja bibliotēkas iesaistīties "Latvijas Lāča ceļojumu"  vietnes veidošanā.

Pagājušā gada otrajā pusē Net-Safe Latvia aicināja Latvijas radošākos jauniešus pašiem izveidot interesantu, kvalitatīvu un izglītojošu interneta saturu. Otro augstāko žūrijas novērtējumu un īpašas Net-Safe Latvia Drošāka interneta centra simpātijas konkursā ieguva "Latvijas Lāča ceļojumu" interneta lapa, ko izveidoja māsas Daiga un Elza Vagales no Krāslavas.


Mēs arī gribējām piedalīties un atbalstīt, tāpēc ar projekta „Kuldīgas Galvenās bibliotēkas pakalpojumu modernizēšana, ieviešot mobilās tehnoloģijas un e-grāmatas” (projekts tika iesniegts Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Lauku attīstības programmas pasākuma “Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā”) atbalstu iegādāto planšetdatoru un lāci devāmies meklēt interesantas vietas pilsētā netālu no bibliotēkas. 
Latvijas Lācis apskatīja bibliotēku, mūzikas skolu un Liepājas ielu.