trešdiena, 2013. gada 12. jūnijs

Izkrāsosim bibliotēku!



Sākoties skolas vasaras brīvdienām, arī Kuldīgas bibliotēka ir saņēmusi dāvinājumu no projekta Trešais tēva dēlskrāsojamo lapu komplektu 

KRĀSAINĀ   BIBLIOTĒKA.

Gaidīsim Tevi  bibliotēkā, kā arī katram ir iespēja izdrukāt lapas arī mājās.
Seko šai saitei: 



Drošība pie ūdens

Klāt ir ilgi gaidītais vasaras brīvlaiks, kad labprāt atpūšamies pie ūdenskrātuvēm - peldoties, vizinoties ar laivām un nodarbojoties ar dažādiem ūdens sporta veidiem. Tomēr vienmēr vajadzētu atcerēties par to, kā pasaudzēt sevi un citus, lai jaukā atpūta nepārvērstos par traģēdiju. http://www.sargi-sevi.lv/?id=179&sa=124,179


I                 Pareizi izvēlies peldvietu! Visdrošāk ir peldēties īpaši šim mērķim paredzētajās vietās. Ja tādas nav, atceries, ka peldvietas krastam jābūt lēzenam, vēlams – ar cietu pamatu. Upēs jāizvēlas vieta, kur ir vismazākā straume, tuvumā nav atvaru vai citu bīstamu vietu. Nepeldi nepazīstamās vietās!
I                 Uzreiz nelec ūdenī! Vispirms pārliecinies, ka ūdenstilpne ir pietiekami dziļa, vai tās gultnē nav kādi akmeņi, nogrimuši asi priekšmeti, pret kuriem, lecot no augstuma, vari gūt savainojumus.
I                 Ejot peldēties, ņem līdzi draugu! Ja būsi viens un ūdenī radīsies problēmas, līdzās var nebūt citu cilvēku, kas spētu tev palīdzēt.