ceturtdiena, 2010. gada 18. februāris

T-kreklu dizaina konkurss “Padomā, pirms ievieto internetā!”

Net-Safe Latvia projekts sadarbībā ar “MyStuff” organizē T-kreklu dizaina konkursu par tēmu “Padomā, pirms ievieto internetā!”
Konkursā tiek aicināts piedalīties ikviens bērns, jaunietis vai pieaugušais, kurš ir radošs, talantīgs un vēlas piedāvāt oriģinālas un aktuālas idejas T-krekla dizainam.

Konkursa tēma ir “Padomā, pirms ievieto internetā!”, tāpēc T-krekla dizaina mērķis ir mudināt jebkuru interneta lietotāju padomāt, kādu informāciju viņš publicē internetā.
T-krekla dizains jāveido A4 formāta ietvaros, jebkurā bilžu formātā.
Labākie, oriģinālākie un smieklīgākie dizaina darbi piedalīsies T-kreklu izstādē.
Konkursa uzvarētāja dizains tiks iekļauts MyStuff elektroniskajā dizainu katalogā un pieejams pircējiem. Labākais dizaina autors saņems balvu no Latvijas Interneta asociācijas Net-Safe Latvia projekta - digitālo fotorāmi.

Idejas dizaina veidošanai par konkursa tēmu varat smelties mūsu mājas lapā
www.drossinternets.lv
T-kreklu dizaina konkursam darbus ar norādi “Konkursam “Padomā, pirms ievieto internetā!””, līdz 7. martam jānosūta uz e-pastu: konkurss@mystuff.lv, e-pastā jānorāda:

vārds, uzvārds;
vecums;
kontaktinformācija (e-pasts un telefona numurs)
pielikumā, protams, jāpievieno izveidotais dizains

Ja tev ir jautājumi saistībā ar konkursu, raksti uz konkurss@mystuff.lv
Svarīgi! Ar brīdi, kad ir paziņoti konkursa uzvarētāji, Net-Safe Latvia projekts un MyStuff, kā šī konkursa organizatori, iegūst visas Latvijas Republikas Autortiesību likuma 15. panta pirmajā daļā noteiktās autora mantiskās tiesības uz izstrādātajiem attēliem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru