ceturtdiena, 2010. gada 18. februāris

T-kreklu dizaina konkurss “Padomā, pirms ievieto internetā!”

Net-Safe Latvia projekts sadarbībā ar “MyStuff” organizē T-kreklu dizaina konkursu par tēmu “Padomā, pirms ievieto internetā!”
Konkursā tiek aicināts piedalīties ikviens bērns, jaunietis vai pieaugušais, kurš ir radošs, talantīgs un vēlas piedāvāt oriģinālas un aktuālas idejas T-krekla dizainam.

Konkursa tēma ir “Padomā, pirms ievieto internetā!”, tāpēc T-krekla dizaina mērķis ir mudināt jebkuru interneta lietotāju padomāt, kādu informāciju viņš publicē internetā.
T-krekla dizains jāveido A4 formāta ietvaros, jebkurā bilžu formātā.
Labākie, oriģinālākie un smieklīgākie dizaina darbi piedalīsies T-kreklu izstādē.
Konkursa uzvarētāja dizains tiks iekļauts MyStuff elektroniskajā dizainu katalogā un pieejams pircējiem. Labākais dizaina autors saņems balvu no Latvijas Interneta asociācijas Net-Safe Latvia projekta - digitālo fotorāmi.

Idejas dizaina veidošanai par konkursa tēmu varat smelties mūsu mājas lapā
www.drossinternets.lv
T-kreklu dizaina konkursam darbus ar norādi “Konkursam “Padomā, pirms ievieto internetā!””, līdz 7. martam jānosūta uz e-pastu: konkurss@mystuff.lv, e-pastā jānorāda:

vārds, uzvārds;
vecums;
kontaktinformācija (e-pasts un telefona numurs)
pielikumā, protams, jāpievieno izveidotais dizains

Ja tev ir jautājumi saistībā ar konkursu, raksti uz konkurss@mystuff.lv
Svarīgi! Ar brīdi, kad ir paziņoti konkursa uzvarētāji, Net-Safe Latvia projekts un MyStuff, kā šī konkursa organizatori, iegūst visas Latvijas Republikas Autortiesību likuma 15. panta pirmajā daļā noteiktās autora mantiskās tiesības uz izstrādātajiem attēliem.

Dzīvnieki mājā un sētā!




Kuldīgas Centra vidusskolas skolēni projektu nedēļā.

Pasākums "Cik drošs ir internets"?

16.februārī Bērnu literatūras centrs Kuldīgas Centra vidusskolas Snēpeles filiālē piedalījās ar radošo pasākumu "Cik drošs ir internets? "Pasākuma noslēgumā bērni un jaunieši plakātā veidoja savu skatījumu par redzēto un dzirdēto.

Zīmējumu konkurss bērniem līdz 8 gadu vecumam

Lai pašiem mazākajiem bērniem veidotu izpratni par internetu un tā iespējām, vienlaicīgi vēršot viņu uzmanību drošībai tiešsaistē, aicinām bērnus vecumā no 5 līdz 8 gadiem (ieskaitot) piedalīties starptautiskā zīmējumu konkursā “Es un internets”, kuru rīko starptautiskais Eiropas tīkls Insafe (www.saferinternet.org).

Kas ir jāuzzīmē?
Aicinām bērnus savos zīmējumos attēlot, kas ir internets, ko tur var darīt, un vai internets ir uzskatāms par drošu vietu, kur pavadīt laiku. Idejas zīmējumu veidošanai par konkursa tēmu varat smelties www.drossinternets.lv.

Aicinām vecākus, bērnudārza audzinātājas un sākumskolas skolotājus bērnus iepazīstināt ar konkursa uzdevumu, iepriekš ar bērniem pārrunājot, kas ir internets, kā to var izmantot bērni un kāda piesardzība būtu jāievēro, lietojot to.

Kā var zīmēt?
Darbs var būt zīmēts, līmēts, krāsots ar roku vai veidots ar datora palīdzību un tml. Darbs var būt kā vienkāršs zīmējums, komikss, plakāts, uzlīme, u.c. A4 papīra formā vai digitālā formātā nepārsniedzot 3MB.
Darbus var iesniegt arī grupās, vienā e-pastā vai pasta sūtījumā iekļaujot vairākus autoru darbus.


Kur jāsūta zīmējums?
Zīmējums ar norādi “Zīmējumu konkurss “Es un Internets”” jānosūta līdz 9. martam uz e-pastu info@drossinternets.lv vai pa pastu uz adresi: Net-Safe Latvia projektam, Elizabetes iela 18 – 4, Rīga, LV-1050.


Zīmējumam jāpievieno šāda informācija:
Darba autora vārds
Darba autora vecums
Vecāku vai audzinātājas/skolotājas kontaktinformācija (vārds, uzvārds, e-pasta adrese un telefona numurs)

Konkursa darbu izvērtēšana
Labāko darbu autori tiks paziņoti marta vidū. Oriģinālākais un tēmai visatbilstošākais zīmējums piedalīsies Eiropas mēroga virtuālajā izstādē, kas būs pieejama mājas lapā www.saferinternet.org, kā arī labākie darbi saņems veicināšanas balvas no starptautiskā Insafe tīkla un Net-Safe Latvia projekta.

Ja jums ir jautājumi saistībā ar konkursu, rakstiet uz info@drossinternets.lv