sestdiena, 2014. gada 10. maijs

Svinam lasīšanas svētkus!

23. aprīlī visi centīgie un cītīgie lasīšanas veicināšanas programmas „Bērnu, jauniešu un vecāku žūrija 2013” mazie un lielie Alsungas, Kuldīgas un Skrundas novada lasītāji svinēja svētkus. Nu jau kā tradīcija ir izveidojusies sadarbība ar Kuldīgas Jauniešu domi un Kuldīgas Kultūras centru.
Pasākuma iesākumā tika godinātas uzvarētājgrāmatas, tās ir grāmatas, par kurām visvairāk ir balsojuši Latvijas bērni. Pasākumu muzikāli kuplināja Monas un Focus dziedātāji un dejotāji, bet otrajā daļā uz skatuves kāpa ilgi gaidītais pārsteigums Rassel Sabīne Berezina
Ir atkal noslēdzies Bērnu žūrijas gads, bet bet nu jau ir zināma jaunā grāmatu kolekcija un lielais lasīšanas maratons var sākties. 

Bernu zurijas 2013 prezentacija from Gita Reboka

Fotogrāfijas no pasākuma var apskatīt bibliotēkas lapā Draugiem.lv ŠEIT un Kuldīgas Jauniešu domes lapā ŠEIT.




    Kuldīgas Galvenā bibliotēka saka 
    • Paldies visiem Alsungas, Kuldīgas un Skrundas novada 727 žūrijas ekspertiem un liels paldies viņu lasītrosinātājiem bibliotekāriem, jo bez jums visiem šis pasākums nebūtu.
    • Paldies Kuldīgas Kultūras centra kolektīvam par atvēlētajām telpām, īpaši vadītājai Intai Burnevicai un skaņotājam Dainim Āboliņam.
    • Paldies Kuldīgas Jauniešu domei par pasākuma organizēšanu - pasākuma vadītājiem Santai Krebsei un Jurim Mangužam, grāmatu attēlotājiem Laurai Deičmanei, Annai Losānei, Ilzei Leismanei un Klaudijai no Spānijas un Madarai Mačiņai par prezentāciju. Paldies Kristīnei Bikovai (BJC), kura jauniešus saorganizēja.
    • Paldies par pasākuma kuplināšanu Modes un mūzikas studijas Mona dziedātājiem un dejotājiem un viņu vadītājai Sangritai Upeniecei. Kā arī paldies lielajiem dejotājiem no teātra Focus un režisorei Daigai Pirtniecei. 

    Nav komentāru:

    Ierakstīt komentāru